Yoga is een gerichte manier om balans, ontspanning, kracht, souplesse en vitaliteit in lichaam en geest te bevorderen.

Hallo, ik ben Natasja Depassé, docente hatha yoga. Mijn liefde en enthousiasme voor yoga begon alweer vele jaren geleden en in 2012 ben ik gestart met de 4-jarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, voor meer verdieping en nog meer yoga. De Saswitha opleiding is de oudste beroepsopleiding tot yogadocent van Nederland, erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland en de Europese Yoga Unie. Mijn specialisaties zijn Yoga voor Doelgroepen (ouderen, kinderen, jongeren, mensen met een een fysieke beperking en mensen met een verstandelijke beperking), Adem en Ademtherapie en Adem en Pranayama. Mijn enthousiasme voor yoga wil ik graag delen en daarom geef ik sinds 2014 met veel plezier yogalessen aan jong en oud.

Saswitha Yoga is een vorm van Hatha Yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Een les bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. De adem is de dragende kracht in elke beweging. Door concentratie op de adem ontstaat een meditatieve aandacht die leidt tot verstilling. In elke oefening zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. Ook worden er adem, concentratie, en meditatie oefeningen gedaan en wordt de les altijd afgesloten met een diepe ontspanning, waardoor een complete ervaring ontstaat.

Ik geef yoga voor volwassenen, jongeren en kinderen in Hoevelaken en Achterveld. Ook geef ik privélessen en yogalessen en workshops op locatie.